4-1 resultat del segon partit de l’equip d’hoquei patins

El diumenge 19 de febrer a les 11:30 del mati l’equip d’hoquei patins del Club Atlètic Massalfassar s’enfrontava a l’escola La Masia en el partit de tornada celebrat al camp del col·legi de La Masia a Museros. L’arbitre, la nostra estimada Mª José  ex-entrenadora d’ambdós equips.

Les nostres xiques van sortir al camp molt concentrades, posant-li ho molt difícil als contrincants, que no van marcar el primer gol fins al minut 13.

Aina va eixir amb els seus brillants i ràpids atacs. Aitana va defendre molt atenta els atacs de La Masia juntament amb Laura que també va llançar moltes pilotes ben lluny. Núria va demostrar la seua força bloquejant moltes jugades  des del primer moment  i que amb les espectaculars i nombroses parades de Gemma van evitar, totes juntes, que el marcador s’allunyara massa.

Als últims minuts de la primera part els locals aprofitaren el cansament de les nostres xiques que, al no poder fer cap canvi, acusaven ja signes d’esgotament. També hem de dir que La Masia va traure en aquest moment als xics més grans, que marcaren dos gols més al minut 16 i 19 de la primera part. 3-0 al final de la primera part i dues faltes de l’equip de La Masia, una per alçar l’estic i l’altra per alçar la pilota per damunt de la cintura.
La segona part  va començar a les 12:10 i als pocs minuts a Núria li va rebotar una pilota a la cara  que li va fer abandonar el camp. El nostre equip va jugar amb el desavantatge d’una jugadora menys durant cinc minuts. Més cansades i desconcentrades no varem poder frenar a  La Masia que ens marcara el quart gol al minut 14. Però Aina encara ens  tenia reservada l’alegria del crit de goool a l’últim minut del partit. Dues faltes de l’equip de La Masia, una per ficar el pal entre les cames d’una de les nostres jugadores i l’altra per marcar un gol amb els patins que va ser anul·lat  i només una falta del Club Atlètic Massalfassar que va ser una falta conjunta per retenció de pilota.

Bon treball de les nostres xiques i de Lluís, el nou entrenador, al qui donem la benvinguda al Club.

1 comments

    • Gemma Doménech on 22 febrer 2012 at 19:35
    • Respon

    Moltes gràcies per aquestes paraules.
    Segur que la propera vegada ho fem molt millor.
    ¡¡¡GIRLS, WE CAN!!!.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.