Bona victoria de l’equip aleví 20/11/2010

Bon partit de l’equip aleví, que va formar amb Andreu, Jorge, Guille, Albert, David, Diego, Sergi i Ximo. L´equip ha jugat per moments a bon nivell, intentant jugar la pilota i crear joc des del porter fins la finalització. Malgrat de tindre el domini del joc ens ha costa marcar el primer gol, així hem aplegat a la primera part amb un 2-0., aconseguits per Albert i Ximo.

La segona part ha començat amb una forta presió del nostre equip i han començat a arrivar els gols, això a motivat que en moments perderem l’ordre i era un partit més directe.

A la fi, 7-0,amb gols molt bonics i de totes les maneres. La resta de gols els ha aconseguit: David (2), Guille (1), Sergi (1) i Ximo (1 més).

Golejadors de l´equip: Ximo (6 gols), David (3 gols), Guille (3 gols), Jorge (3 gols), Sergi (2 gols) i Albert (1 gol).

Classificació:

Equipo Puntos Jugados Ganados Empatados Perdidos Goles favor Goles contra Puntos sanción