Crònica senderista 23 d’octubre de 2010

El dissabte 23 d’octubre vam fer la primera eixida senderista del Club. L’excursió tenia previst pujar al Castell de Serra, per seguir fins la Font de l’Ombria i tornar al poble de Serra. Les circumstàncies van fer que ens perdérem (xé quin guia!) i haguérem d’acurtar l’excursió sense visitar les runes del castell i anant directament a la Font de l’Ombria, allà els menuts descansaren i jugaren, i alguns majors van recórrer un tros del sender GR-10 pel Barranc de l’Ombria.

Quedàrem amb un cert sabor amarg per no haver aconseguit el nostre objectiu tot i haver-nos enfilat ben amunt, quedant pendent una altra eixida a conèixer el Castell de Serra. Esperem que este primer contratemps no desanime al nombrós grup que hi va acudir.

Membres de la primera excursió senderista del Club

Deixa un comentari

Your email address will not be published.