Crònica futbol sala de l’equip benjamí, 5/11/2010

Gran partit de l’equip Benjamí del Massalfassar Athlètic Club, que ha derrotat a l’equip rival per 2 – 5, partit que ha estat disputat divendres a les 18:30 en València

Al Col·legi “Esclavas de María B”. L’equip ha fet una bona primera part demostrant el seu domini i aconseguint el primer gol del partit en una gran jugada de Sebas Jima al minut 8, i 3 minuts més tard gran combinació entre Sebas i Roqui que remata Juan ha aconseguit el segon gol i s’aplega així a la mitja part.

Comença la segona part amb una forta pressió de l’equip contrari que marca un gol al minut 5, però un minut després Roqui marca el tercer per al nostre equip. 4 minuts després un xut des de fora l’àrea retruca a la cama de Josep i despista a Álvaro colpejant-lo a la cara i marquen el segon gol els locals. Però de nou, 2 minuts més tard gran jugada de Juan i Roqui que aquest acaba marcant de fort xut. El nostre equip monta una dura defensa que l’equip local no pot passar, amb una gran serietat Carla, Adri, Josep i Eduard fan impossible que els locals puguen marcar cap gols més; I a tres minuts del final Álvaro fa un llançament llarg des de la seva porteria que agafa Juan i des de fora de l’àrea marca de xut creuat. Final del partit i els nostres jugadors tornen contentíssims a casa, enhorabona màquinetes!!!! i a seguir entrenant.

equip benjamí del Massalfassar Athlètic Clu

Deixa un comentari

Your email address will not be published.