Prova escolar d’orientació a Llíria, 12 de febrer

Actualitzat a les 9:15 de l'1 de febrer de 2011

Esport d’orientació dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

Data: Dissabte 12 de febrer de 2011
Horari: De matí, pendent de concretar l’hora d’inici
Lloc: Sant Vicent de Llíria (com arribar) (el desplaçament fins a Llíria corre per compre de cada participant)

Si nasqueres entre 1995 i 2004 i vols participar, inscriu-te abans del 6 de febrer de 2011 per correu electrònic a info@athleticmassalfassar.com,  indicant nom i cognoms, data de naixement i núm. SIP o DNI (els que participàreu a la patinada només el nom i cognoms).

Esport d’orientació

L’Orientació és una modalitat esportiva en la que l’objectiu del participant és realitzar en el menor temps possible un recorregut marcat en el plànol i sobre el terreny per punts de control. La carrera se realitza des de l’eixida fins a la meta visitant els punts de control en l’ordre indicat sobre el plànol, de manera individual i amb la brúixola com a únic instrument vàlid d’ajut.

L’orientació és, per tant, una atractiva activitat, que permet als seus practicants un estret contacte i vinculació amb la natura. A part de l’esport de competició, també pot ser entesa com una faceta lúdica i recreativa, que millora la qualitat de vida i la condició física.

Els xiquets i xiquetes de las categories pre-benjamí, nascuts en 2003 i 2004, benjamí nascuts en 2001 i 2002 han d’anar acompanyats per un adult, i els pre-benjamí, benjamí i aleví, nascuts en 1999 i 2000 no necessiten brúixola i estos darrers opcionalment poden anar acompanyats per un adult.


{ Leave a Reply ? }

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *