Prova escolar d’orientació a Llíria, 12 de febrer

Actualitzat a les 9:15 de l'1 de febrer de 2011

Esport d’orientació dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

Data: Dissabte 12 de febrer de 2011
Horari: De matí, pendent de concretar l’hora d’inici
Lloc: Sant Vicent de Llíria (com arribar) (el desplaçament fins a Llíria corre per compre de cada participant)

Si nasqueres entre 1995 i 2004 i vols participar, inscriu-te abans del 6 de febrer de 2011 per correu electrònic a info@athleticmassalfassar.com,  indicant nom i cognoms, data de naixement i núm. SIP o DNI (els que participàreu a la patinada només el nom i cognoms).

Esport d’orientació

L’Orientació és una modalitat esportiva en la que l’objectiu del participant és realitzar en el menor temps possible un recorregut marcat en el plànol i sobre el terreny per punts de control. La carrera se realitza des de l’eixida fins a la meta visitant els punts de control en l’ordre indicat sobre el plànol, de manera individual i amb la brúixola com a únic instrument vàlid d’ajut.

L’orientació és, per tant, una atractiva activitat, que permet als seus practicants un estret contacte i vinculació amb la natura. A part de l’esport de competició, també pot ser entesa com una faceta lúdica i recreativa, que millora la qualitat de vida i la condició física.

Els xiquets i xiquetes de las categories pre-benjamí, nascuts en 2003 i 2004, benjamí nascuts en 2001 i 2002 han d’anar acompanyats per un adult, i els pre-benjamí, benjamí i aleví, nascuts en 1999 i 2000 no necessiten brúixola i estos darrers opcionalment poden anar acompanyats per un adult.


5 comments

Anar al formulari de comentaris

  • Yolanda Diez on 1 febrer 2011 at 7:35
  • Respon

  Horari?

   • Eva Pérez on 1 febrer 2011 at 8:14
   • Respon

   Será sábado mañana pero tenemos que confirmar la hora de inicio. Os informaremos cuanto antes. Gracias por tus comentarios.

 1. a ver si nos acompaña el tiempo

  • Toni Peloche on 1 febrer 2011 at 20:48
  • Respon

  pueden apuntarse de otros colegios de fuera, o es una actividad del como club?
  coincide con el calendario de basket 🙁

  • Eva Pérez on 2 febrer 2011 at 8:00
  • Respon

  En los Juegos Deportivos pueden inscribirse otros clubes, colegios, AMPAS, etc. Para hacerlo tienen que inscribirse en la Delegación Territorial del Consell Valencià de l’Esport. Se pueden descargar el formulario de inscripción y consultar la información en la web: http://www.jocsesportiuscv.es.
  Para cualquier consulta, pueden contactar directamente con la Federación de Orientación (96 328 13 36). Nosotros ofrecemos la actividad a los socios del club. Pero puedes ofrecer a quien quieras (aunque no viva en Massalfassar) que se haga socio, porque, de momento, la cuota de socio es gratis.
  Saludos.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.