Futbet febrer 2011, Alevins i Benjamins

Alevins: RESULTAT PER A OBLIDAR GOLS PER A RECORDAR

Partit disputat fins a la meitat de la segona part, on el CEU (segon classificat de la lliga) ha estat físicament superior al nostre equip que no ens ha donat massa opcions, sols a marcar tres dels gols més bonics que s’han vist a la lliga enguany, 2 de David Rico, un de jugada personal i l’altre rematant d’esquenes i de cap una pilota centrada a l’àrea; 1 de Guille Toledo des del mig del camp i per ultim un de Jorge Pastor, aconseguit de penal. Així que al menys han mostrat molt bones sensacions.

Benjamins: BONÍSSIMA SEGONA PART

Vam començar el partit molt perduts, però no sense ganes. Dalt, baix, esquerra, dreta, dalt… molt de sacrifici sense recompensa i en la jugada més tonta del partit un xut de Mariano Sales retruca en un contrari i es cola a la nostra porteria després de seguir lluitant baix un sol abrasador i amb un solitari canvi, les forces afluixaren.

La segona part vam sortir més ordenats i vam fer una pressió asfixiant que vam poder retallar distàncies amb un penal que vam errar i diferents oportunitats que no vam poder aprofitar. Ànim, la victòria és aprop, ho esteu aconseguint!!!!

{ Leave a Reply ? }

 1. alberto

  EEmIlIooo¡¡¡¡¡ ¿i les inatges de la patinaaaadaaaaaaaaaaa¡¡¡¡¡¡¡

  • emili

   dona un poc de temps,impacient!!!!

 2. sergio

  Dema contra el santa ana jeje que records

 3. emili

  Cristo!!!qué records

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube