Futbet febrer 2011, Alevins i Benjamins

Alevins: RESULTAT PER A OBLIDAR GOLS PER A RECORDAR

Partit disputat fins a la meitat de la segona part, on el CEU (segon classificat de la lliga) ha estat físicament superior al nostre equip que no ens ha donat massa opcions, sols a marcar tres dels gols més bonics que s’han vist a la lliga enguany, 2 de David Rico, un de jugada personal i l’altre rematant d’esquenes i de cap una pilota centrada a l’àrea; 1 de Guille Toledo des del mig del camp i per ultim un de Jorge Pastor, aconseguit de penal. Així que al menys han mostrat molt bones sensacions.

Benjamins: BONÍSSIMA SEGONA PART

Vam començar el partit molt perduts, però no sense ganes. Dalt, baix, esquerra, dreta, dalt… molt de sacrifici sense recompensa i en la jugada més tonta del partit un xut de Mariano Sales retruca en un contrari i es cola a la nostra porteria després de seguir lluitant baix un sol abrasador i amb un solitari canvi, les forces afluixaren.

La segona part vam sortir més ordenats i vam fer una pressió asfixiant que vam poder retallar distàncies amb un penal que vam errar i diferents oportunitats que no vam poder aprofitar. Ànim, la victòria és aprop, ho esteu aconseguint!!!!

{ Leave a Reply ? }

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *