Crònica II Jornada de Multiesport a Massalfassar 26/02/2011

2011 02 26 II Jornada Multiesport

El dissabte 26 de febrer de 2011, a les 8:00 del matí començàrem a preparar el que seria la segona Jornada de Multiesport a Massalfassar. Una vegada tot organitzat, equip de musica, taula de recepció, les zones d’esport preparades… es fan les 10h i es disposem a rebre els primers equips (esperem un total de 20 equips d’uns vuit jugadors per equip). S’apropa l’hora de la veritat son les 10:30 i açò ja va a començar. El poliesportiu ple de xiquets i xiquetes amb els seus corresponents pares, mares, tios, ties, amiguets i monitors. A cada camp el seu corresponent responsable d’activitats, al micro Toni Peloche, a la taula-bar Marivi, Lourdes (i no se si me deixe algú), tot en ordre i Toni marca el començament de la jornada, els equips van a la primera activitat en ganes de participar, jugar i per damunt de tot passar-ho fent el que els agrada, fer esport. Tot molt bé, un oratge envejable, cares contentes (tant de pares com de xiquets), rises, plors (per algun colp o caiguda) i per damunt de tot molta esportivitat. En definitiva una molt bona participació, en la que van assistir:

 • 7 equips de Massalfassar (2 de benjamins i 5 de pre-benjamins).
 • 4 equips de Meliana (representant el Club de Bàsquet Meliana).
 • 3 equips de l’escola municipal de multiesport de Tavernes Blanques.
 • 2 equips de multiesport, del col.legi José Lluch, d’Alboraia.
 • 1 equip de multiesport de Massamagrell.
 • 1 equip de multiesport de Vinalesa.

I els espots en que van participar són els següents:

-Rugby
-Bàsquet
-Futbol-sala
-Camp dels morts
-Hockei
-Pilota gegant
-Raspall
-Cursa de relleus
-Llançament de Javelina i bortex
-Base-ball

Donar gràcies a totes aquelles persones que ens ajudaren i col·laboraren d’alguna manera de manera altruista. Gràcies també a l’Ajuntament per cedir-nos les instal·lacions esportives i l’equip d’àudio.

Esperem que us ho passàreu bé i repetiu a la propera concentració multiesportiva d’alguna manera, sempre s’agraeix un colp de mà.

Fins a la propera i feliç multiesport.


1 comments

  • Eva Pérez on 28 febrer 2011 at 15:15
  • Respon

  Esta página web está cada vez mejor. Gracias a todos los que dejáis comentarios, a todos los “cronistas” y gracias a Paco, que es el que hace posible que todos podamos ver todo tan bien.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.