Per fi ha començat la Copa federació! FUTBOL-SALA (ALEVÍ)

Dissabte 7 de maig, va començar la Copa Federació, aquesta competició és diferent per als nostres jugadors i així ho van demostrar. Van fer un partit espectacular, amb una primera part arrolladora en la que no vam donar cap opció al Col. Nra. Señora del Socorro. Per això el 2-0 a la mitja part no feia justícia i ningú podia creure el que havia vist, no vam tindre massa sort cara de cara al gol.

I per a variar, només començar, l’equip contrari va marcar el 2-1 a la primera oportunitat que es va apropar, però Ximo amb un altre gol va ampliar de nou el resultat.

Els resultats de la Jornada:

Massalfassar Ath. 3-1 C.D. Nra. Señora Del Socorro

C.D. Jesus Maria 5-3 Mislata F.S

Els nostres golejadors a la copa són:

-Ximo Margaix 2 gols

-Alberto Sanchez 1 gol

Aquesta competició es juga a tres partits, i de la qual passaran a la següent fase el primer de cada grup (hi han 8 grups) i el quatre millors segons. Així que anem a tindre que seguir així, anem pel bon camí i amb tres punts més, segur que passem a la següent fase.

ANIM, SORT I A GUANYAR!!!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.