CONTINUANT AVANÇANT- ALEVINS FUTBOL-SALA

Un pas més endavant cap a la classificació per a la següent ronda de la Copa Federació. Vam jugar contra l’equip de futbol-sala de Mislata i vam guanyar 2-4, no sense patir a la segona part. Després d’una gran primera part on vam aconseguir els nostres 4 gols, vam tindre la possibilitat d’aconseguir més avantatge, ja que vam llançar 4 balons als pals. I com sol passar en aquest tipus de partits, vam eixir més confiats a la segona part, i es va notar, ja que el Mislata va pressionar més amunt i va aconseguir marcar 2 gols i dos pals. Amb més descontrol que ofici vam aconseguir finalitzar el partit. I vam demostrar que també sabem guanyar patint.

Ànim qué si puntuem la següent jornada segur que passem de fase.

Golejadors de la Copa Federació:

-Ximo Margaix __3gols

-Guille Toledo___2 gols

-Alberto Sanchez_1 gol

-David Rico_____1 gol

Deixa un comentari

Your email address will not be published.