Bona excursió des de Barraques en bici

Hui hem fet en bicicleta un tros de la Via Verda d’Ojos Negros. Els nostres ulls han fruit d’un paisatge primaveral en plena efervescència, gaudint d’un traçat ferroviari en desús que ens ha permés tindre de forma tranquil·la una visió de la part més despoblada de la comarca de l’Alt Palància.
Patírem una mica en la inscripció, i al remat hem completat. Les prediccions meteorològiques ens eren favorables, i hem tingut un dia exel·lent.  I  passades les 18 h. hem arribat a casa 36 esforçats cicloturistes que hui hem recorregut els 32,5 Km entre Barraques i Xèrica. Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Massalfassar (gràcies Palmiro) hem pogut transportar les bicicletes que no cabien a l’autobús.

Hem tingut algun contratemps, amb caiguda i Betadine, que forma part de l’aprenentatge de circular en grup i de fer-ho de forma ordenada, i no atabalada com l’edat impulsa a alguns.
Alguns, amb ganes de més han ampliat la ruta fins a Algímia d’Alfara, i Joaquín el valent, fins a casa.

El pla de Barraques, fondes trinxeres, l’aerobomba de Begís-Toràs, espectaculars pont, freds i humits túnels (ben il·luminats), alguna esllavissada sobre un ferm no més que acceptable, i un grup de ciclistes heterogeni amb ganes de passar-s’ho molt bé ha estat la combinació guanyadora. De premi ens hem emportat un merescut dinar de pa i porta, alguna part acolorida pel sol i una passejada pel meandre vora el riu Palància.

Bones vibracions dels participants que esperonen a seguir endavant.

{ Leave a Reply ? }

 1. Yolanda Diez

  Molt bon dia, bon oratge, bona companyia, preciosos paisatges i una altra manera de passar un diumenge que no siga jugant a la wii. Estes eixides s’han de repetir. Al final, com deien a ma casa: “jodidos pero contentos”.

 2. Patricia

  Moltes gràcies per organitzar aquesta excursió. Crec que tots i totes ens ho hem passat molt bé, xiquets i majors. Ho hem de repetir. La ruta és espectacular, hem vist flors de tots els colors possibles, canvis en el terreny, moltes papallones..I l´olor al llarg de tot el recorregut era meravellosa, a timonet, romaní, camomilla..

 3. Francesc Blasco

  Bon dia. A mi personalment se m’ha fet curta l’excursió en bici (i no és per que sóc un gran atleta). M’ho he passat molt bé i he estat molt a gust amb tots els participants.
  La segona part de l’excursió ha estat genial (per vora del Palància).
  GRÀCIES ! MASSALFASSAR ATHLÈTIC CLUB.

 4. emili

  Qué dir?? Un dia redo, molt xulo….bon oratge, bon esport i millor gent. I per damunt de tot els menuts i no tan menuts van gaudir de valent. I els pares contents, que cansadets estaven…ehhh?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube