4ª prova del campionat provincial de València-Castelló al Parc de la Canaleta (Mislata)

El passat dissabte dia 11 de juny, es va celebrar la 4ª prova d’orientació al Parc de la Canaleta a la población de Mislata. Organitzat, com no, per la Federació d’Orientació de la Comunitat Valenciana (FEDOCV), la prova va tindre una bona acollida, sobretot a les categories “base” (Correlín, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet).

2011 06 11 Final Provincial Orientació a Mislata

La prova començava apartir de les 9 hores del matí amb el lliurament de dorsals amb les seves corresponents hores d’eixida, amb un oratge immillorable per a córrer (amb núvols i bona temperatura), la prova transcorria per un gran parc per a les categories “base” i una volta més gran per a les categories juvenils, amaters i séniors. Durant la prova es va vore tot el profit que se li pot treure a una zona d’oci com la que vam poder gaudir el dissabte dia 11, ja que vam compartir el parc i zones esportives amb tot tipus d’esports i esportistes al mateix temps que avançava la prova.

El nostre Club, com ja és costum en aquestes proves, va aportar una important quantitat de corredors i com no, que ja ens tenen mal acostumats, amb bons resultats globals, tant de la prova com a nivel provincial.

Resultats de la prova:

BENJAMÍ FEMENNÍ: (1.4 km)
1. BELÉN HERNNDEZ RODRÍGUEZ- 9:56
4. LARA PÉREZ VILA- 15:49
5. GEMMA DOMÉNECH MARGAIX- 23:03

BENJAMÍ MASCULÍ: (1.4 km)
1. ADRIÀ ESCRIBÀ CÀRCEL- 9:57
2. JOSEP NAVARRO BELLVER- 14:58
3. PAU MARGAIX I GUILLEM- 16:21

ALEVÍ FEMENÍ: (1.4 km)
2. AINA BLASCO FORNER- 15:05

ALEVÍ MASCULÍ: (1.4 km)
1. LUIS PÉREZ VILA- 15:06

INFANTIL FEMENÍ: (2.6 km)
1.RAQUEL TOLEDO PERONA- 1:01:05

INFANTIL MASCULÍ: (2.6 km)
2. VÍCTOR LAPIEDRA FERNÁNDEZ- 24:58
3. JOAN LÓPEZ ANDREU- 28:48
4. JORGE PÉREZ OCHANDO- 31:01

El que comentàvem ja abans, unes autèntiques màquinetes, com corren i com s’orienten!

I a la cursa dels seniors, espectacular vore al “monstre”, l’Emili Sellés, 21 minutets en un recorregut de 6.1 km i a més d’orientació!!!

Ara sols queda animar a la gent que encara s’ho pensa a participar en aquestes curses, ja que hi han curses per a tots els nivells des d’amaters fins professionals. Tot és provar i a disfrutar!!!

*Per a més información podeu visitar la página de la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana (FEDOCV), podreu vore el Ranking i fotos de l’última prova.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.