Multiesport a Massalfassar; èxit de participació.

El dissabte 12 de novembre de 2011 es va celebrar la primera Jornada de Multiesport de la Fase Intermunicipal Horta Nord, al poliesportiu de Massalfassar dins del XXX Jocs Esportius Comunitat Valenciana.

A les 10:30 h. del matí, gràcies a alguns matiners estava tot preparat per a que els xiquets i les xiquetes gaudiren fent esport un dissabte més, en el que l’oratge ens va acompanyar una altra vegada, ja que va lluir el sol durant tot el matí.

A les 10:45 h. amb un quart d’hora de retràs degut a problemes d’organització pel retard  d’algun equip, van començar els jocs, que esta vegada eren els següents:

 • Futbol.
 • Hoquei.
 • Bàsquet.
 • Balontiro.
 • Beisbol.
 • Superbol.
 • Cursa d’obstacles.

I una altra vegada feia goig veure el poliesportiu ple de xiquets i xiquetes fruint amb l’esport, passant-s’ho bé, participant i, per què no, fent nous amics i amigues. Esta vegada els equips participants eren:

 •  2 equips de Massalfassar.
 • 3 equips de Vinalesa.
 • 1 equip de Massamagrell.
 • 3 equips de Meliana.
 • 4 equips d’Alboraia.

El resultat va ser novament un èxit, ja que tots (xiquets i xiquetes, pares i mares, monitors, entrenadors, etc) passarem un matí molt agradable al voltant de l’esport.

Finalment agrair a totes les persones que ens ajudaren tant en la preparació de l’esdeveniment com en les proves com a monitors/es i a l’Ajuntament de Massalfassar per la seua colaboració. Esperem repetir prompte amb més esports i més xiquets i xiquetes.

Una mostra de fotos

Deixa un comentari

Your email address will not be published.