La Mola de Segart, a l’inici de la primavera

El passat diumenge 25 de març vàrem anar d’excursió a la Mola de Segart, un poquet més tard de l’habitual a causa del canvi horari. Quasi 50 persones ens desplaçàrem en cotxes particulars fins al poble de Segart, on els deixàrem al costat d’una àrea recreativa amb la previsió de fer un dinar de picnic a la tornada.

El dia va eixir assolejat i amb molt bona temperatura per a caminar. Com que es veu que la gent estava famolenca, al poc de començar varem fer una parada per a esmorzar a la Font del Campaner (ara seca i sense aigua). Ja amb les piles carregades i l’estómac ple continuàrem el recorregut, que després d’un tram de senda va continuar per una ampla pista forestal, en la que ens trobàrem amb algun que altre ciclista un poc passat de revolucions. Xino-xano arribàrem al punt d’on eixia l’últim tram per a arribar al cim. Com que ens van avisar que eixe tram era un poquet pendent, alguns amb xiquets xicotets (i algun xiquet més major un poc mandrós) van decidir esperar ahí a la resta i no pujar. Una pena. Es varen perdre una vista impresionant, encara que amb bastant calima.

La tornada va ser més curta, i en un tres i no res érem a l’àrea recreativa de Segart que a eixa hora estava de gom a gom de gent dinant. Però vàrem trobar un altre lloc en el que passàrem una bona estona dinant i després xarrant en la sobretaula, mentre els xiquets, que mai no es cansen, feien cabanes o jugaven al futbol.

Al remat vàrem passar un dia molt agradable, amb bon oratge i millor companyia, que esperem poder repetir aviat, ara que arriba la primavera, els dies s’allarguen i les temperatures se suavitzen.

Unes fotos de mostra:

Deixa un comentari

Your email address will not be published.