Èxit en la II carrera d’orientació de Massalfassar

Diumenge passat 10 de juny el Massalfassar Athlètic Club va organitzar la segona prova de l’esport d’orientació en el municipi de Massalfassar. La zona de competició va ser la zona nord del terme municipal entre tarongers, camps en guaret, sèquies, camins i sendes entre hortes. Més de 90 inscrits de totes les categories i de diversos clubs de la província, amb una alta participació de xiquets i xiquetes. En categories inferiors els participants solen anar acompanyats d’un adult i va haver una àmplia presència de famílies amb menuts de totes les edats gaudint d’un dia diferent, enmig de l’horta, i mapa en mà, recorrent la naturalesa que envolta el municipi.

L’esport d’orientació és una disciplina emergent en el Massalfassar Athlètic Club, amb diversos campions i subcampions al rànquing escolar provincial (aleví femení, infantil i cadet masculí) i una elevada participació en aquest tipus de proves.

L’organització de la prova d’orientació va comptar amb la col·laboració de Fruites i Verdures Bier, Supermercat El Super, Granell esport, Fusteria Vicente Alcover Duet, Coca-Cola i l’Ajuntament  de Massalfassar, així com el Club d’orientació Si me pierdo, de la Federació d’Orientació de la Comunitat Valenciana a nivell organitzatiu i tècnic, a tots ells moltes gràcies

Resultat esportius:
– Resultats totals per categories
– Tots els resultats parcials

Fotos de la prova de Si me pierdo
Fotos de la prova

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.