Crònica futbol sala 23/10/2012

Hola a tots, ja comencem de nou una nova temporada i aquesta intentarem estar més actius que la passada.

Bé, aquestes paraules són per a donar l’enhorabona pel començament tan bo que a tingut l’equip Infantil de Futbol-sala. Avui, dia 23/10/12 hem jugat el partit ajornat de la primera jornada de la Lliga de Futbol-sala que es devia haver jugat el dissabte dia 21/10/12 que per motiu de les pluges va ser ajornat a dia d’avui.

El partit era contra el Col·legi Cumbres de Godella, ara traslladat a Moncada, es notava que era un equip de primer any i nosaltres hem notat eixe any d’experiència que ja portem a la categoria. Ens hem imposat amb un contundent 9 a 0 a favor. L’equip gairebé no ha donat cap opció a l’equip del Cumbres, amb un Ximo, a la porteria amb poca feina.

L’equip nostre ha estat format per: Ximo, Michel, Guille, Alberto i Andreu (c) equip d’inici, amb Javi i Jorge.

I els golejadors han estat Andreu, Jorge i Guille. Andreu ha aconseguit 5 gols, Jorge 3 gols i Guille un.

Bé, esperem que amb un poc de sort i amb les ganes que tenen els xiquets les coses funcionen com volem. I esperem vore el Camp amb tanta gent com hi havia hui de vesprada veient el partit, això fa equip.

1 comments

    • Ximo on 28 octubre 2012 at 15:02
    • Respon

    VAMOSS!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.