El millor començament des de fa cinc anys

Alevins.
Hola a tots, divendres passat l’equip aleví va començar la temporada 2012/13 amb un molt bon resultat a casa nostra. L’equip que enguany té cares noves i molt jovenetes va fer un bon partit aconseguint un resultat de 5 a 1 contra el C.P Cervantes “B”. L’equip va formar amb Sebas, a la porteria, i Rocky, Alvaro, Carla, Adán, Sento, David i Mario com a jugadors de camp.
Els gols els van aconseguir, Alvaro (2 gols), Rocky (1), Mario (1) i Carla (1, de falta des de quasi mig del camp).
Donar-vos la enhorabona a tots i a seguir entrenant amb les ganes que ho feu sempre.

Infantils.
Hui dissabte, s’ha jugat el segon partit de la temporada al camp del “Sagrado Corazón” de Godella. Amb un equip amb mínims per tres baixes, l’ equip a sortit convençut de les seves possibilitats. Una primera part amb domini nostre però que no es reflectia massa al marcador, ja que Michel (el galgo de Massalfassar) ha tingut moltes oportunitats a la contra però unes voltes el porter i altres la mala sort feien que el gol es resistirà. A la segona part. Hem notat la falta de canvis a la banqueta però així i tot hem pogut augmentar la diferència al marcador. Resultat final 1 a 4, però no ha estat tan fàcil com sembla, l’equip s’ha sacrificat molt, ha patit, ha lluitat i ho han aconseguit amb molt d’esforç. Menció especial a Michel, que ha lluitat tot el partit i a la fi, premi: un gol. Enhorabona a tots.
Els gols els han aconseguit: Jorge, Andreu, Guille i Michel.

GRÀCIES PER FER-NOS GAUDIR I FINS DIMARTS A L’ENTRENO…

1 comments

    • ANGEL on 29 octubre 2012 at 15:23
    • Respon

    Enhorabuena. Seguid así, no aflojeis.
    Ni tú, Emilio.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.