Molta il.lusió al primer partit del grup de multiesport.

Multiesport

El passat 23 de gener el grup de multiesport del Massalfassar Athletic Club van enfrontar-se amb l´equip del Col.legi American School en un  partit de futbol-sala.  Els nostres xiquets estaven molt animats i en la primera part vam empatar 0-0. Semblava que estaven igualats. Però a la segona part vam tindre un poc de mala sort. El nostre grup és molt jove i un poc inexpert, i  els altres que si juguen a futbol-sala, aprofitaren aquest fet amb un resultat final de 3-1. Amb molta afició de Massalfassar ho vàrem passar molt bé. La millor cosa la il.lusió i alegria que tenien els nostres. L´equip del Col.legi American School van ser molt bons amfitrions, ens van rebre molt bé i en acabar ens convidaren a berenar. Destacar també que la monitora de l´equip de l ´American School, Miriam Blasco, ha sigut l´organitzadora d´una lliga local de frontó femenina al nostre Club.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.