6 TROFEUS PER A L´ORIENTACIÓ

Orientació

El passat diumenge 3 de febrer el Massalfassar Athlètic Club va participar en la 1ª Prova Provincial d’Orientació celebrada a Sant Vicent de Llíria. Un matí una mica fred però amb molt bons resultats, ja que, el nostre club va obtindre sis trofeus en les diferents categories.

En la categoria cadet (nascuts 1997/1998) participaren Guillem Peloche i Jorge Pérez. En la categoria infantil (nascuts 1999/2000) participaren Luis Vila i Aina Blasco. En la categoria aleví (nascuts 2001/2002) participaren Gemma Doménech, Berta Raigal, Laura Ramón i Mar Peloche. En la categoria benjamí (nascuts 2003/2004) va participar Lara Vila i al grup de menors (2006) Saúl Doménech.

Donar l’enhorabona a tots els participants i als esportistes guardonats, Guillem, Jorge, Luis, Aina, Gemma i Lara que demostraren les seues habilitats en les curses.

 L’orientació és un esport en el que l’objectiu del participant és realitzar en el menor temps possible un recorregut marcat en un plànol i sobre el terreny per punts de control. La cursa es realitza de manera individual, seguint els punts de control en l’ordre indicat i amb la brúixola com a únic instrument d’ajuda.

Per últim, recordar-vos a tots que la 2ª Prova Provincial serà el dissabte 16 de febrer al Campus UPV de València.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.