SEGONA PROVA D’ORIENTACIÓ

2ª Prova orientacio

 Dissabte passat 16 de febrer va tindre lloc a l’Universitat Politècnica de València la II Prova de la Lliga Provincial Esport d’Orientació 2013. Amb participació del nostre club i en un ambient molt tranquil, aquestes proves ens ofereixen l’oportunitat de passar una matinada molt agradable en ambients saludables coneixent un esport basat en el compromís i el respecte al medi ambient. Resumim la participació dels nostres esportistes amb els seus resultats en les diferents categories:

 CATEGORIA HA (6,5km). Francesc Guillem amb un temps de 49:14 minuts.

 CATEGORIA HC (2,3 km). En 4rt lloc Adrián Escribá (30:55 minuts) i en el setè lloc Saúl Doménech (41:15 minuts) .

 En la CATEGORIA ALEVI (2,3 km). En 4t lloc Núria Margaix (31:35 minuts), en cinquena posició Laura Ramón ( 38:15 minuts) i en el sisè lloc Gema Doménech (39:34 minuts).

 Els xiquets i xiquetes vàren aprofitar molt bé el temps i a més, mentre esperaven el seu torn, van practicar l’escalada al rocòdrom que hi ha al Campus, i s’ho van passar d’allò més bé jugant a les zones de jardins.

 Animar-vos a tots a participar a la següent prova que es celebrarà el 16 de març a Venta del Moro.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.