Sopar del Club

  Finalitza la temporada 2012-2013 i per acabar-la hem celebrat el Sopar del Club, moment que aprofitem per ajuntar-nos totes les seccions esportives . Amb molta participació, la vesprada va començar amb els jocs i proves d’habilitat en les diferents categories. Aquest any també gaudirem del partit de bàsquet que enfrontà a mares i fills/filles….i la victoria va ser per a les nostres promeses, com no podia ser d’una altra manera, per aixó treballen de valent tot l’any!.

En acabar el sopar es va fer entrega de les medalles i trofeus a les distintes categories esportives.

Esperem que disfrutareu i estarem atents a les vostres propostes per a la pròxima temporada. Vos deixem el record gràfic d’aquesta jornada.

Fotos sopar de socis i trofeus

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.