Dia Mundial de les zones humides 2014, a Rafalell i Vistabella.

Malgrat el mal oratge, una trentena de valents ciclistes vam anar el diumenge 9 de febrer pedalant tranquil·lament a la Marjal de Rafalell i Vistabella per veure com el Grup d’Anellament l’Horta feia amb la seua tasca de capturar, prendre mesures i alliberar de nou els pardalets que queien a la xarxa. Allà ens ajuntàrem amb els que hi van acudir en cotxe.
El dia no acompanyava gens i el vent i el fred eren ben molestos, però les cares de satisfacció dels xiquets i xiquetes al tocar els pardalets, de veure’ls allà de ben aprop, i poder-los acaronar i dir-los adéu, pagava la pena.
Després d’esmorzar i ben abrigats vam fer cap a la marjal de vora mar, allà vam aplegar-nos prop d’un centenar de persones i comprovàrem com estaven els tamarits que plantàrem l’any passat, i vam fer una bona plantada de llentiscles, margallons, lliris grocs i altres espècies de flora autòctona, a més a més eliminarem algunes acàcies africanes (vegetació exòtica i invasora).
Una bona jornada, en un paratge excepcional que tenim a tocar de casa. L’any vinent més.

 Unes fotos per gaudir-ho des de casa:100_2282

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.