Dia Mundial de l’Aigua en el Barranc del Carraixet.

El proper diumenge 23 de març el Club Athlètic Massalfassar col·labora amb Acció Ecologista Agró en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua en el Barranc del Carraixet.Plantilla Cartell
Als que vulgueu anar us proposem dues maneres de fer-ho:
– En bici, a les 9:20h des del Centre Cívic de Massalfassar (17 km, entre anar i vindre, per carril bici i camins d’horta).
– En cotxe, a les 10h a l’estació de metro de Seminari-CEU (Montcada). Concretament, a la terrassa de la cafeteria de l’estació per a repartir-nos en cotxes i anar tots junts al Pont Sec. Cal portar esmorzar i aigua, tornem a dinar a casa.
Qui vaja a vindre que confirme quantes persones són i un mòbil de contacte a aquest correu info@athleticmassalfassar.com.

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord celebra una jornada de voluntariat ambiental en el Pont Sec del Barranc del Carraixet, la frontera natural entre els termes municipals de Foios i Moncada. L’activitat consistirà a eliminar vegetació exòtica i invasora i a substituir-la per flora autòctona mediterrània. A més a més, també es realitzarà una neteja del barranc.

La celebració del Dia Mundial de l’Aigua en el Pont Sec  compta amb la col·laboració de la Colla Ecologista de Massarrojos, el Col·lectiu Cultural Bòbila d’Alfara del Patriarca, l’Associació Cultural Macarella de Bonrepòs i Mirambell i el Club Athlètic Massalfassar.

El punt de trobada per als participants serà l’estació de metro de Seminari-CEU (Moncada) a les 10:00 hores. Concretament, t’esperem a la terrassa de la cafeteria de l’estació per a repartir-nos en cotxes i anar tots junts al Pont Sec. Vine a celebrar el Dia Mundial de l’Aigua i a posar el teu granet d’arena en la conservació de la nostra natura!!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.