Els Alevins es retroben amb la victòria en Futbol Sala

Ens retrobem amb la victòria de nou!!! Després de dos jornades consecutives, en un partit amb clara superioritat del nostre equip, vam aconseguir una clara victoria per 6 gols a 2. Encara que al termini de la primera part el resultat estava més ajustat amb un 2-1 a favor nostre. La segona part vam eixir més concentrats i vam aconseguir ampliar el resultat als primers minuts i així apropar-se al próxim objectiu que és aconseguir dos victories consecutives.

Golejadors:
2-Ximo Margaix
3-Sergio Ruiz
1-David Rico

Enhorabona equip, ja sols ens queda una victòria per anar de sopar!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube