Crònica esportiva, futbol sala aleví (5 de març 2011)

El dissabte 5 de març, es va jugar el partit d’alevins Massalfassar Atlètic contra el Corbera (tercer de grup), amb un resultat de 5 a 6. A la primera part, l’equip d’Emilio es desconcentra, i l’equip de Corbera va aprofitar els tres gols erronis del Massalfassar Atlètic. El Massalfassar Atlètic va arribar a empatar 2 -2, però el resultat va finalitzar a favor del Corbera, si els locals hagueren jugat tots els minuts, com els últims 15 minuts, haurien guanyat per diferència.

Ànim, el pròxim dissabte guanyareu.

{ Leave a Reply ? }

  1. emili

    Aupa Guille, ha costat però ja està!!! la pròxima farem un audio que diuen que les fas més espectacularsssss!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube