Crònica de l’hoquei sobre patins (6/3/2011)

Este diumenge 6 de març de 2011 vam jugar el segon encontre d’hoquei patins de l’equip del Club que entrena Mª José. En esta ocasió jugàrem contra el Sant Antoni de Benaixeve, que com no en vingueren 5, anàrem fent aportacions amb les nostres jugadores per completar l’equip visitant. El resultat fou de 5 a 2 per als locals, encara que algunes anotaren jugant de local i de visitant.

El partit va ser molt bonic de veure, espectacular en alguns casos. Es nota que ja és el segon any que les nostres xiquetes practiquen el patinatge, i l’al·licient de jugar a l’hoquei fa que sense adonar-se el control dels patins siga molt elevat.

Destacar el nivell d’Aina i Joan, que en ser ja 4 els anys de pràctica, el domini del patí és superior i al joc es notava el domini. El públic va ser nombrós i entregat amb els seus fills, nebots i néts, i com el dia acompanyà vam passar un matí d’allò més agradable. La nota trista va ser la desafortunada lesió de María del Mar que haurà d’aprendre a anar amb closses una temporada, esperem que es millore molt prompte i bé.

Uns vídeos per que us feu una idea:

Deixa un comentari

Your email address will not be published.