Bona passejada ciclista per Puçol

En un matí fresquet on els guants eren ja necessaris, una vintena de persones entre socis del Athlètic Massalfassar i d’Acció Ecologista Agró hem fet la Ruta de l’Aigua per la partida dels ullals a Puçol. Hem comptat amb la presència experta de Miguel i Lucas, que ens han explicat de tot de la marjal i de l’aprofitament de l’aigua des de temps antics.
Protecció Civil ens ha custodiat amb dos vehicles pel recorregut més conflictiu del camí de la Mar de Puçol, en un matí d’alta densitat cotxera a la zona.
Hem gaudit d’un dia assolellat i de bici tranquil·la per camins travessers fins a la mar de Puçol, on a vora mar hem fet un bon dinar i un bon café, i sense apurar les poques hores de les vesprades de desembre hem tornat per camins també lliures de trànsit i bon pedalar.
Agrair especialment als companys d’Acció Ecologista Agró de l’Horta Nord per l’ajuda i ddedicació i a Protecció Civil pel recolzament logístic. En equip es treballa millor.
Una mostra gràfica del dia en fotos i vídeos:


Amb aquesta hem acabat les eixides del 2011. Ara a rematar les propostes que tenim per al 2012 i esperar bona acollida entre els socis i sòcies. Com sempre s’accepte propostes 😉

Deixa un comentari

Your email address will not be published.