Primer partit d’Hoquei sobre patins del Massalfassar Athlètic Club al 2012

El diumenge 22 es va celebrar a Massalfassar el primer partit de la temporada del nostre equip contra l’escola La Masia de Museros. El partit va començar a les 11 h. del matí al Poliesportiu de Massalfassar i l’arbitratge el va realitzar Salvador Bayarri, professor d’Educació Física de La Masia.

Amb un resultat final de 3-8, al partit van predominar els atacs de La Masia, que les nostres xiques van defendre prou bé, ja que van ser moltíssims els atacs i només ens marcaren uns quants gols. Destacar l’atenció de les nostres porteres Gemma i Núria i l’ajuda de Paula i Pau que van fer possible els canvis, i ajudaren juntament amb Aitana i Laura a llevar-li la pilota als contraris que feien jugades molt ràpides. En els atacs bon treball d’Aina, molt lleugera i amb un patinatge molt bo que va marcar els tres gols.

Potser al nostre equip li va faltar un poquet més de contraatac i organització en les jugades. Açó segur que ho milloraran perqué, com demostraren al partit, es van esforçar i van lluitar amb els estics per aconsseguir la pilota en tot moment, enfrontant-se a uns contrincants que els superaven en nombre de jugadors, molt important a l’hora dels canvis, axí como en edat i domini dels patins.

El partit començà a les 11 h. i acabà a les 12:15 h., jugat en dues parts de 20 minuts cadascuna amb un descans entre elles de mitja hora.

Jugadors de La Masia
4t primària: Neus Puchades, Neus Beltran, Pau Lluesma i Paula Campos.
5é primària: Maria Bayarri, Marc Ferrando, Marc Guanter, porter durant todo el partit i Carla Pedro Beltran.
1r ESO: Manolo Lluesma, Marc Beltran, i Ana Puchades.

Gols: 8, el primer en el minut 11:06h; segon 11:12; tercer 11:19 ; quart 11:20; cinqué 11:24 h. de la primera part.
Segona part a les 11:48 sisé,; seté 11:52 i huité a las 12:05 h.
Faltes: cinc faltes.
Dues d’elles de bola alta i les altres d’alçar l’estic per sobre del genoll.