La senda de la Boixera, només ens portà a la Cova Negra

Les prediccions meteorològiques no eren favorables. Fred, pluja i vent eren els trets bàsics de la previsió per al diumenge 6 de novembre. Encara i això una bona part dels socis inscrits a l’excursió havien matinat i portaven la vianda preparada per fer una excursió, ni que fos més curta.

De camí a la vila termal de Montanejos, la pluja i el vent no auguraven més que cercar un bon bar o prendre un café després d’esmorzar i tornar-se’n a casa. Però vam tindre sort. Com la darrera excursió en bici a Alboraia que a l’hora de moure plovia amb ganes, però passada una hora va escampar i vam fer una bona l’eixida ciclista. Quan vam aparcar a Montanejos ja no plovia, però el vent era desagradable, i com ja s’havia fet tard i la por és la mare de la prudència, vam optar per fer l’excursió més curta i anar sols a visitar la Cova Negra, amb una enorme sala de 2.300 m2 i un volum de 40.000 m3, i tornarem passejant pel camí vora el millars des de la Font de Banys a Montanejos, on a la Pizzeria Mijares dinàrem, i tornarem a casa quan ja plovia.

Al remat vam fer una bona excursió familiar que serví per provar si ja tenim a punt l’equip per a les excursions d’hivern, que ja s’apropa

Unes fotos del que donà de sí el dia.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.