Torna a Activitats esportives

Futbol Sala Infantil

Emili és l´entrenador del grup Infantil de futbol-sala del Massalfassar Athlètic Club. Estan federats i participant a la lliga provincial. Actualment també clasificats a octaus de final de la copa.

L´activitat es fa els dimarts i dijous de 18h a 19:30h a les instalacions del Poliesportiu de Massalfassar.

  • Quant de temps portes entrenant xiquets? Jo porte entrenant a xiquets des dels 18 anys. Després d’acabar en juvenils de la U.D Puçol i passar al primer equip hem van oferir entrenar un grup de xiquets de l’escola i vaig acceptar amb molta por.
  • Actualment quants xics formen l’ equip? L’equip infantil està format per 9 jugadors, que són Ximo Margaix, Guille Toledo, Michel Fenollosa, Jordi Soler, Sergi Ruiz, Andreu Frechina, Jorge Pastor, Alberto Sanchez i Javier Martinez.
  • Tindras moltes anècdotes. Pots contar- nos alguna? Com bé preguntes tinc moltes anècdotes i sols contar-te’n alguna és prou difícil triar-la. Però si que et puc dir que les millors anècdotes tenen lloc quan fem les eixides a Benicassim o fem les pernoctes per la Calderona al finalitzar la temporada. Aquest és el meu moment preferit per cobrar-me totes les coses que m’han fet passar al llarg de la temporada.
  • Què destacaries del grup de futbol-sala del Club de Massalfassar?Intentem formar un grup de persones, crec que és el més destacable. El grup per damunt de tot, som com una xicoteta família i cadascun aportant el millor que té per a fer més fort al grup.

Éste és l’enllaç de la clasificació de lliga d’aquest any:

i aquest el de copa:

Deixa un comentari

Your email address will not be published.