Torna a Activitats esportives

Multiesport

Multiesport

Emili és l´entrenador del grup de multiesport del Massalfassar Athlètic Club.
L´activitat es fa els dilluns i dimecres de 17:30 h a 18:30h a les instalacions del Poliesportiu de Massalfassar.

  • Podeu contar-nos en que consisteixen les classes? Les classes de multiesport, com diu el seu propi nom, engloben moltes disciplines esportives, no té com a objectiu la competició en sí, sinó la pràctica lúdico-esportiva de moltes activitats i com a complement del xiquet/tes en la seva evolució psicomotriu.
  • El grup està format pels xiquets més menuts del Club. De quines edats estem parlant? El grup en principi l’integren els més menuts del Club, que són el xiquets i xiquetes de 6 a 7 anys. Encara que enguany han entrat al grup més petits de 5 anys i l’activitat se’ls ha quedat una mica gran. La edat ideal per a la pràctica del multiesport considerem que és de 6 a 7 anys, que abans d’eixa edat es deu treballar i reforçar la psicomotricitat dels xiquets i xiquetes i ja més majors, a partir del 8 anys els xiquets i xiquetes poden especialitzar-se en qualsevol esport.
  • Què destacarieu del grup de multiesport del Club de Massalfassar?El més destacable del grup de multiesport és que el mateix grup és un grup molt integrador, els agrada participar als jocs i esports a realitzar, ajudar-se els uns als altres.Hem competit enguany contra un grup de futbol-sala del col.legi American School i encara que hem perdut ells no han perdut les ganes i ànims per seguir participant.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.